VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen Taigo, T-Cross, T-Roc, Tiguan & Touareg
#2844523
Mijn Tiguan begint bij optrekken rond de 2000 toeren erg te trillen als ik heel rustig aan optrek dan doet hij dat minder maar het is altijd aanwezig tussen de 2000 toeren en de 2700 toeren. De auto is al terug bij garage geweest en er is al een nieuw vliegwiel en motor steun vervangen. Bij koud weer is het erger dan als hij goed warm is.
Wie weet een oplossing
#2844532
we hebben hem vorigjaar november gekocht is nu 2x terug geweest bij de eerste keer is het vliegwiel en motorsteun vervangen bij 2e keer konden ze niets vinden. Het is bij een algemene garage niet specifieke VW garage, daar zou hij de laatse keer wel geweest zijn volgens chef werkplaats.
#2844534
Ze kunnen wel vaker niets vinden ;-) Hebben ze je klacht, het trillen bij 2000 toeren, wel kunnen constateren? Als er een gebrek aan je auto is zal de garage dat moeten oplossen.

Ik heb ook wel eens gehad dat de garage zei niets te hebben gevonden, heb toen een monteur meegenomen bij een ritje om duidelijk te kunnen aangeven wat en wanneer het probleem optrad... toen viel er weinig meer te ontkennen en te zeggen dat er geen probleem is/was.
#2844546
De eerste keer dat ik terug ben geweest ben ik wezen rijden met de monteur en heb hem dit laten voelen hij beaamde toen ook dat er een vreemde trilling was. Nu gaat de wagen volgende week weer terug en als ik hem ga ophalen wil ik dat de monteur er met mij even mee rijdt. Ik begin te denken aan inspuiting of wat ik ook wel eens lees een distributie ketting die opgerekt is. Wij willen met de auto en caravan naar Spanje en zijn eigenlijk bang om te gaan rijden met caravan.

Hulp nodig Onder het rijden (80km/u) ging het g[…]

Bedankt voor de reactie. Ik zal eens uitzoeken waa[…]

Hoi, 2 jaar geleden begon mijn Golf te horten en t[…]

Mf stuur in Tiguan 2011

Hallo, Ik heb een Tiguan uit 2011 Nu wil ik daar e[…]

Onze GTE (wat een geweldige auto) uit 2016 heeft […]

Foutmelding

Ik heb geen panoramadak.

H&R verlagingsveren Polo GTI 6R

Dit weekend zijn er verlagingsveren van H&R on[…]

Aankoopadvies Tiguan 2.0 tsi 2010

Hallo allemaal, ik zal me eerst even voorstellen. […]